TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
Kamu Üniversitelerinde İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama Rehberi İçerik Analizi

Üniversitelerde 6331 sayılı İSG Kanunun uygulanmasında farklılıklar oluşmakta ve uygulamada zorluklar yaşanmaktadır. Kamu Üniversitelerinde İSG Uygulama Rehberi, çalışanların farklı statüye sahip olması, teşkilat yapısının farklı olması ve birimlerinin farklı yerleşkelerde bulunması sebebiyle üniversitelere yol göstermek amacıyla yayınlanmıştır. Kayseri Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak rehberin üniversitelere sağlayacağı katkılar değerlendirilmiş; rehberin dışında kalan veya rehberde tam olarak cevabı bulunmayan maddeler tartışmaya açılmıştır. Merkez Müdürümüz Öğr. Gör. Ramazan KAYABAŞI sorumluluğunda Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Hatice ÖZDEMİR ve İş Güvenliği Uzmanı İbrahim CÜNDÜBEYOĞLU tarafından hazırlanan araştırma makalesi Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisinde yayınlanmıştır. Makalenin tam metnine ulaşmak için tıklayınız.

31 Aralık 2021 Cuma