Müdürlüğümüz, İSGÜM Kayseri Bölge Laboratuvar Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Kayseri Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü Başkanlığı Kayseri Bölge Laboratuvar Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştirildi.

İSGÜM Kayseri Bölge Laboratuvar Müdürü Nevzat DURMAN, Çalışma Uzmanı Emirhan GÜNAYDIN ve Kimyager Mehmet DURUR'un bulunduğu ziyarette KAYİGEM Müdürü Öğr. Gör. Ramazan KAYABAŞI, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hatice ÖZDEMİR ile İş Güvenliği Uzmanı İbrahim CÜNDÜBEYOĞLU yer aldı. İş sağlığı ve güvenliği alanında araştırma, eğitim ve danışmanlık süreçlerinin yürütülmesi için taraflar arasında iş birliğinin sağlanmasına yönelik konular görüşüldü.

Ziyarette KAYİGEM Müdürü Öğr. Gör. Ramazan KAYABAŞI, Nevzat DURMAN'a içerisinde Üniversitemiz logolarının bulunduğu hediyeleri takdim etti. Misafirperverliklerinden ve ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

11 Ocak 2022 Salı