Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurulu, 2021 Yılının İlk Toplantısını Yaptı

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurulu, 2021 yılının ilk toplantısını webex program üzerinden online gerçekleştirdi.

Rektör Yardımcımız ve İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Derviş Boztosun başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Genel Sekreterimiz Mehmet Akkuş, İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ramazan Kayabaşı, İş Sağlığı Güvenliği Uzmanı İbrahim Cündübeyoğlu ile ilçe birim yöneticileri katıldı.

17 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda İş Sağlığı ve Güvenliği Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Derviş Boztosun, bu toplantıda alınan kararların birimlere tavsiye niteliğinde olacağını belirtti. Prof. Dr. Boztosun, “Ayrıca toplantıda alınan kararların üniversitemizde iş sağlığı ve güvenliği kültürünün oluşmasında etkili bir rol oynayacağı kanaatindeyim” dedi.

13 Ocak 2021 Çarşamba