TUR ENG
KAYÜ Anasayfa
Üniversitemizde İş Sağlığı ve Güvenliğine Yönelik Çalışmalar Ele Alındı

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü tarafından kampüslerimizde iş sağlığı ve güvenliğine yönelik yapılacak çalışmalar konusunda Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu, Genel Sekreter Mehmet Akkuş ile Mühendislik, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Okan Karahan’a bilgi verildi.

Rektörlük Senato Salonu’nda yapılan toplantıda İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Ramazan Kayabaşı, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik çalışmalar kapsamında yapılması gereken risk değerlendirmesi, çalışanlara yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitimi, acil durum planı ve benzeri konularda sunum yaptı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, iş sağlığı ve güvenliği konusunun önemine belirtti ve üniversite olarak bu konuda gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceklerini söyledi.

08 Ekim 2020 Perşembe