Üniversitemizde İlk Yardım Eğitimi Düzenlendi

Üniversitemizde İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezinin düzenlediği Kayseri İl Sağlık Müdürlüğünün katkılarıyla ilk yardım eğitimi gerçekleştirildi.

Üniversitemiz acil durum ekiplerinde görevli destek elemanlarına yönelik ilk yardım eğitimi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde 1. grupta yer alan çalışanlar için düzenlendi.

15 Şubat 2022 Salı günü Merkez Müdürü Öğr. Gör. Ramazan KAYABAŞI, yapmış olduğu açılış konusunda; ilk yardımın öneminden ve yaşanmış olaylardan bahsetti.  Daha sonrasında teorik ve uygulamalı eğitimlere geçildi.

Eğitim 16 Şubat 2022 Çarşamba yazılı ve uygulamalı sınav ile sona erdi. Sınavda başarılı olan çalışanların sertifikaları Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenecektir.

16 Şubat 2022 Çarşamba